Home

Een gemiddeld persoon neemt per dag 8000 tot 10.000 stappen. Dit zijn nogal wat kilometers, opgeteld is dit gemiddeld 185000 kilometer in uw hele leven. Oftewel we lopen meer dan 4 keer de wereld rond. Reden genoeg om die trouwe onderdanen de verzorging te geven die zij verdienen.

 

Mijn naam is Bianca Denee en ik werk sinds 2001 in mijn praktijk voor voetverzorging. Deze is gevestigd in Ulvenhout en bevind zich op de begane grond. De praktijk is gemakkelijk te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister pedicure (KRP). 

 

Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Dit door middel van accreditatie, het bijhouden van kennis en kunde op het vakgebied.
Verder werk ik volgens de richtlijnen: beroepsuitoefening volgens de vastgestelde richtlijnen en code voetverzorger;

  • Hygiënisch;
  • Arbotechnisch;
  • Milieutechnisch verantwoord uitoefenen van het beroep.

Ook ben ik lid van provoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en medisch pedicures. Hun doel is het bevorderen van de kwaliteit van de voetverzorging en het professionaliseren van de branche en het vak.

Behalve voor de specialistische technieken en standaard behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor Voetreflexmassage of een onderbeen/voetmassage welke aansluitend aan een pedicurebehandeling wordt gegeven. 
 

Kortom, kom eens een kijkje nemen in mijn praktijk en ervaar het genot van een behandeling. Tevens kunt u bij mij ook terecht voor adviezen betreffende schoeisel, voetverzorging, schimmelnagels/voeten, risicovoeten enz.

 

 

 

 

 

 

 


Contact

Koolhof 1
4851 WJ Ulvenhout

076 - 56 16 841

E-mail de praktijk